YUNEXPRESS zendingen volgen | Volg je pakket | Ship24 (2024)

In de wereld van e-commerce en online winkelen maakt de verwachting van het ontvangen van een pakket deel uit van de ervaring. Dat is waar YunExpress om de hoek komt kijken. Bekend om zijn internationale logistiek en verzendservices, haalt YunExpress het giswerk uit het volgen van pakketten.

YunExpress Tracking is een integraal onderdeel van het aanbod van het bedrijf en zorgt ervoor dat consumenten hun pakketten van verzending tot levering in de gaten kunnen houden. YunExpress-tracking biedt de gemoedsrust die hoort bij het weten waar uw pakket zich op een bepaald moment bevindt, en is synoniem geworden met betrouwbaarheid en transparantie in internationale verzending.

Met dit systeem hoeven klanten zich geen zorgen meer te maken dat hun pakketten kwijtraken tijdens het transport. Ze hebben toegang tot realtime updates over de status en locatie van hun pakketten, wat helpt om verwachtingen te managen en zekerheid te bieden voor tijdige levering.

Hoewel YunExpress Tracking onze focus kan zijn, is het belangrijk om te onthouden dat deze service slechts één aspect is van de uitgebreide verzendoplossingen van het bedrijf. Van "YunExpress-pakket volgen" tot "Tracking YunExpress-pakket", elk aspect van hun service is gericht op het verbeteren van de klanttevredenheid en het bevorderen van efficiënte bezorgmechanismen.

YUNEXPRESS zendingen volgen | Volg je pakket | Ship24 (1)

Verwant:

YunExpress-trackingnummer

YunExpress Track-pakket

YunExpress-bestelling volgen

Hoe volg ik mijn Yun Express-pakket?

Yun Express zal alle klanten die aangetekende pakketten versturen voorzien van een YunExpress-trackingnummer, om de locatie van hun pakket te controleren. U kunt het Yun Express-trackingnummer gebruiken op hun trackingwebsite of op de gratis te gebruiken Ship24-trackingwebsite, om ervoor te zorgen dat u wereldwijde trackingmogelijkheden heeft voor uw Yun Express-pakket.

YunExpress-tracking op de website

Als het op verzending aankomt, is het volgen van uw YunExpress-pakketten belangrijk. Met YunExpress-tracking kunt u eenvoudig de voortgang van uw zending volgen en precies weten wanneer u uw pakket kunt verwachten. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van YunExpress-tracking:

 1. Het trackingproces starten: Ten eerste heeft u uw YunExpress-trackingnummer nodig. Dit nummer wordt meestal verstrekt wanneer u een aankoop doet en de verkoper uw artikel verzendt via YunExpress. Het trackingnummer is essentieel om de voortgang van uw pakket te volgen.

 2. Bezoek de YunExpress-website: Ga naar de YunExpress-website. Navigeer daar naar het trackinggedeelte van de website. Het is vaak zichtbaar op de startpagina voor gemakkelijke toegang.

 3. Voer uw trackingnummer in: In het trackinggedeelte ziet u een veld waarin u om uw trackingnummer wordt gevraagd. Voer hier het nummer in en klik op de knop 'Volgen'.

 4. Bekijk uw verzendstatus: Nadat u op 'Track' heeft geklikt, wordt u doorgestuurd naar een pagina met alle trackinginformatie voor uw pakket. Deze informatie omvat de huidige pakketlocatie, verzendgeschiedenis, geschatte leverdatum en eventuele vertragingen.

YUNEXPRESS zendingen volgen | Volg je pakket | Ship24 (2)

YunExpress-tracking op Ship24

Als het gaat om het volgen van uw Yun Express-pakket, moet u zich ervan bewust zijn dat Yun Express de afhandeling van pakketten uitbesteedt en uitbesteedt aan andere koeriers, vooral wanneer ze het land van bestemming bereiken, wat betekent dat de mogelijkheid om uw pakket te volgen in het gedrang kan komen wanneer de overdracht vindt plaats.

Dit is niet het geval met Yun Express-trackingtools van derden, zoals Ship24. U kunt uw pakket end-to-end volgen, via meerdere koeriers met Ship24. Daarom gaan zowel kopers als verkopers naar Ship24 zodra ze hun trackingnummers ontvangen, om te profiteren van de one-stop-tracking-shop die Ship24 is.

YUNEXPRESS zendingen volgen | Volg je pakket | Ship24 (3)

Verwant:

YunExpress internationale tracking

YunExpress Tracking-meldingen

Bij het invoeren van uw Yun Express-trackingnummer op een trackingsite zoals Ship24, wordt een lijst met trackingmeldingen weergegeven. Soms kan het een uitdaging zijn om het te begrijpen. Hieronder staan enkele volgmeldingen van Yun Express en een beschrijving ervan.

Yun Express Tracking-meldingBeschrijving
Shipment information receivedDe afzender heeft de bezorging gepland met YunExpress, maar heeft het pakket nog niet aan YunExpress gegeven.
Departed Facility In processing center----Het YunExpress-pakket heeft een plaatselijk YunExpress-sorteercentrum verlaten.
Departed from AIRPORT of OriginHet YunExpress-pakket heeft de luchthaven van herkomst verlaten en is onderweg naar het land van bestemming.
Arrived at AIRPORT of DestinationDe YunEpress is aangekomen in het land van bestemming.
Delivery to local courierHet pakket is onderweg naar een plaatselijk YunExpress-kantoor.
Custom clearance completedHet pakket wordt bij de douane ingeklaard.
Arrive at international airport to abroad----Het pakket is aangekomen op een internationale luchthaven in China en wordt naar het buitenland verzonden.
Departed Facility inHet pakket heeft een YunExpress-vestiging in een bepaalde stad/regio verlaten.
Arrived at Sort FacilityHet pakket is aangekomen bij een sorteermagazijn.

Wat is het YunExpress-volgnummerformaat?

Het trackingnummer van YunExpress bestaat uit 18 cijfers. Beginnend met 2 alfabetische letters YT en eindigend met 16 numerieke letters.

Voorbeelden van YunExpress-trackingnummers

Om ervoor te zorgen dat kopers en verkopers weten hoe het algemene formaat van YunExpress-trackingnummers eruitziet, vindt u hieronder een voorbeeld en een beschrijving.

 • YT202221272033139
 • YT212662127220186

YunExpress-verzendmethoden

YunExpress biedt een breed scala aan verzendmethoden die zijn ontworpen om aan verschillende klantbehoeften te voldoen. Van bedrijven die hun bereik wereldwijd willen uitbreiden tot individuen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om pakketten te verzenden of te ontvangen, YunExpress heeft oplossingen ontwikkeld die aan al deze behoeften voldoen.

De verzendmethoden van het bedrijf zijn grofweg onderverdeeld in Cross-border B2C Lines, FBA, Postal Parcel en International Express. Elke methode is op maat gemaakt om unieke voordelen te bieden, zodat klanten de optie kunnen kiezen die het beste aansluit bij hun specifieke behoeften.

YunExpress grensoverschrijdende B2C-lijnen

Grensoverschrijdende Business-to-Consumer (B2C) lijnen zijn steeds belangrijker geworden in het tijdperk van wereldwijde e-commerce. Veel bedrijven, vooral kleine en middelgrote, willen graag hun bereik buiten hun thuismarkten uitbreiden. Hier komen de grensoverschrijdende B2C-lijnen van YunExpress in beeld, die effectieve en efficiënte oplossingen bieden voor internationale logistieke uitdagingen. Hieronder volgen de diensten die YunExpress Cross-border B2C Lines aanbieden:

 • YunExpress geregistreerde prioriteit
 • YunExpress geregistreerde standaard
 • YunExpress Duitsland geregistreerd
 • Japan Direct geregistreerd
 • Midden-Oosten geregistreerde DDP
 • YunExpress Priority Direct
 • YunExpress Geregistreerd Standaard Algemeen
 • YunExpress Standaard Algemeen
 • Tophatter Trucking geregistreerd
 • Direct Midden-Oosten

YunExpress FBA (vervulling door Amazon)

De samenwerking tussen YunExpress en Amazon FBA is vooral gericht op het stroomlijnen van e-commerceactiviteiten. YunExpress helpt bij het verplaatsen van goederen van verkopers naar Amazon FBA-magazijnen. De belangrijkste elementen van hun samenwerking zijn:

Amerikaanse FBA zeevracht

Een aanzienlijk deel van het aanbod van YunExpress omvat de Amerikaanse FBA Ocean Freight-service. Deze service is speciaal ontworpen voor verkopers die grote hoeveelheden goederen naar Amazon FBA-magazijnen in de Verenigde Staten moeten vervoeren. YunExpress verzorgt de vracht van de deur van de verkoper tot het Amazon-magazijn en biedt een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor bulkzendingen.

Europa FBA UK-BTW

Voor Europese markten werkt YunExpress samen met Amazon FBA onder de UK-BTW-regeling. Deze service is met name gunstig voor bedrijven die worden getroffen door de implementatie van de nieuwe btw-regelgeving in het VK na de Brexit. De Europe FBA UK-VAT-services van YunExpress zorgen ervoor dat verkopers hun producten moeiteloos naar de FBA-magazijnen van Amazon in het VK en Europa kunnen verzenden, terwijl ze zich ook houden aan de specifieke belastingregels en -voorschriften van de regio.

YunExpress Postpakket

YunExpress tilt internationale verzending naar een ander niveau door zijn opmerkelijke samenwerking met China Post, een van de oudste en meest gerespecteerde postdiensten in China. Deze strategische samenwerking zorgt voor een efficiënte en betrouwbare bezorging van postpakketten naar verschillende bestemmingen over de hele wereld.

Met zijn postpakketservice overbrugt YunExpress de kloof tussen Chinese handelaren en klanten wereldwijd, waardoor internationale postverzending zo naadloos mogelijk verloopt. Deze service integreert de sterke punten van zowel YunExpress als China Post, wat resulteert in een betrouwbare verzendoplossing die trackinginformatie, voorspelbare levertijden en betaalbare verzendkosten biedt.

China Post, met zijn gevestigde infrastructuur en uitgebreide netwerk in heel China, zorgt voor het ophalen en sorteren van pakketten. Na dit eerste proces komt YunExpress tussenbeide om de internationale verzending, inklaring en uiteindelijke levering in het land van bestemming te beheren.

Yun Express Internationale Express

YunExpress staat bekend om zijn wereldwijde bereik in logistiek, voornamelijk gedreven door zijn robuuste partnerschappen met internationale topexpresbedrijven. Twee van de meest opvallende partnerschappen zijn met DHL Express en UPS Express, beide gevestigd in Hong Kong. Deze strategische samenwerkingen hebben YunExpress een unieke positie gegeven in de wereld van expresverzending en hebben haar capaciteit om internationale pakketten snel en efficiënt af te handelen aanzienlijk uitgebreid.

YunExpress directe lijnverzending

Directe verzending is een innovatieve manier om goederen van leveranciers en producteigenaren rechtstreeks aan de klant te leveren, wat wordt gefaciliteerd door YunExpress. Directe verzending verlaagt de transport- en opslagkosten, maar vereist extra planning en administratie, die door YunExpress wordt gedekt als onderdeel van de service.

Directe verzending is nu een gangbare praktijk in sectoren die afhankelijk zijn van uitbestede productie, zoals kleding en schoenen, en wordt door logistieke bedrijven gebruikt om een snelle levering van goederen over de hele wereld te garanderen.

Hoe lang duren internationale leveringen van YunExpress?

De levertijden van YunExpress zijn afhankelijk van de grootte, het gewicht, de herkomst en de bestemming van uw pakket. De meeste internationale leveringen worden echter binnen 5 tot 15 dagen gerealiseerd. Zie hieronder voor meer specifieke leveringsschattingen van land tot land:

YunExpress-partner FedEx bezorgt het YunExpress-pakket in de VS. Als je je pakket vanuit China naar de VS verzendt, duurt het meestal 7-15 dagen als je de standaard verzendoptie kiest. Na de inklaring zal uw YunExpress-pakket hoogstwaarschijnlijk worden overgedragen aan FedEx, of een andere nationale koerier, om het laatste deel van zijn reis te voltooien.

Gewoonlijk verandert het trackingnummer nadat de overdracht heeft plaatsgevonden en wordt u aangemoedigd om door te gaan met het volgen van uw YunExpress-pakket op de FedEx-website. Als u echter niet steeds van website wilt veranderen terwijl uw pakket wordt overhandigd, neem dan YunExpress internationale tracking met Ship24, gewoon met behulp van het originele trackingnummer.

Pakketten die naar Europa worden bezorgd via de standaard verzendoptie van YunExpress, komen meestal binnen 7-12 werkdagen aan. Wat vertragingen kan veroorzaken, zijn onvoorziene omstandigheden, waaronder vakanties, noodweer, problemen bij de douane of uitzonderlijke gebeurtenissen zoals uitbraken van een ziekte (bijv. COVID-19).

YunExpress-contactgegevens

Voor vragen over tracking, verzending, accountinformatie of andere probleemgerelateerde zaken kunt u contact opnemen met de klantenservice van YunExpress via de onderstaande informatie, afhankelijk van of u in China of de VS bent gevestigd.

Contactgegevens YunExpress China

 • Headquarters: Shenzhen, Longgang, Bantian, Bulong Road-369, Donghaiwang
 • Telefoonnummer: 0755 893 563 29
 • E-mailadres: info@yunexpress.com

Contactgegevens YunExpress VS

 • Hoofdkantoor: YunExpress USA, Inc. East New Jersey, 1100 Cranbury S. River Rd, Monroe, NJ 08831 /
  West-Californië, 10722 S. La Cienega Blvd, Inglewood, CA 90304
 • Telefoonnummer: (732) 722-8110
 • E-mailadres: verkoop@yunexpressusa.com

Opgemerkt moet worden dat als u uw pakket via YunExpress in de VS heeft verzonden, contact opnemen met het hoofdkantoor in Amerika of zelfs China niet de beste oplossing is, en dat het beter is om contact op te nemen met speciale klantenservicenummers om uw vraag op te lossen. Dit komt omdat sommige kantoren geen pakketten verwerken, wat betekent dat uw pakket nooit langs deze locaties zal gaan op weg naar de eindbestemming.

Als uw vraag bijvoorbeeld is waarom uw pakket het hierboven vermelde adres nog niet heeft bereikt, dan is het antwoord hoogstwaarschijnlijk dat dit niet het geval is omdat het geen controlepunt voor pakketverwerking is of omdat uw YunExpress-pakket ergens anders wordt verwerkt in een magazijn dat zich dichter bij de herkomst en eindbestemming bevindt.

Als je een andere vraag hebt die geen verband houdt met het volgen van YunExpress-pakketten, ga dan naar de YunExpress-website om met een van hun teamleden te spreken.

Als u contact moet opnemen met YunExpress, bijvoorbeeld als u uw YunExpress-trackingnummer bent kwijtgeraakt of een vraag hebt voor de klantenservice, wordt u aangemoedigd om rechtstreeks contact met hen op te nemen via hun website, voor de snelste reactietijd.

Waar is YunExpress actief?

YunExpress is opgericht in 2014 in Shenzhen, China. Tegenwoordig heeft YunExpress echter magazijnen en kantoorlocaties in Noord-Amerika, Europa, Azië en Oceanië. Daarom zijn hun activiteiten echt universeel, wat betekent dat als u contact moet opnemen met YunExpress over een pakket dat met hen is verzonden of meer wilt weten over hun diensten, het afhangt van waar u zich bevindt.

Twee belangrijke adressen om op te merken zijn echter het hoofdkantoor in China en de VS. Het hoofdkantoor in China is gevestigd in Shenzhen, terwijl het hoofdkantoor in de VS zich in New Jersey en West-Californië bevindt.

Over YunExpress

YunExpress, ook wel bekend als Yuntu in China, is een aanbieder van verzending en logistiek die gespecialiseerd is in e-commerce verzendoplossingen, met toonaangevende directe logistiek voor grensoverschrijdende e-commerceverkopers en e-tailers. Het werd opgericht in 2014 in Shenzhen, China.

Als een van de grootste logistieke expeditiebedrijven in China, bezit en exploiteert het ongeveer 10 pakhuizen in China en heeft het ook eigen verwerkingsstations in het VK, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Japan, Australië en Noord Amerika. Op deze respectievelijke bestemmingen maakt YunExpress gebruik van partnerschappen met erkende nationale en lokale koeriersdiensten om pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Het bedrijf heeft een enorme groei doorgemaakt door zich te concentreren op het faciliteren van leveringsoplossingen voor e-tailers, met name in China. Het bedrijf verbindt e-commerce verkopers met internationale consumenten over de hele wereld door snelle en betaalbare internationale pakketbezorgdiensten aan te bieden.

Met Delivered Duty Paid (DDP) inklaringshubs in 11 landen en meerdere speciale e-commerce magazijnen, biedt YunExpress het volledige pakket wat betreft end-to-end pakketbezorging. Het gebruik van DDP als onderdeel van zijn bezorgservices betekent een efficiëntere en snellere pakketbezorging, waarbij YunExpress zorgt voor de extra administratie die een dergelijke service vereist als onderdeel van zijn waardevoorstel.

De scheepvaartgigant heeft inderdaad aanzienlijk succes gehad, wat heeft geresulteerd in een substantiële groei, waardoor het een van 's werelds top 10 grensoverschrijdende verzendaanbieders voor B2C e-commerce is geworden. YunExpress helpt loyale klanten te creëren voor de online winkels van haar klanten door de algehele kooptevredenheid te vergroten.

Vandaag schat YunExpress dat het wereldwijd ongeveer 500.000 pakketten per dag bezorgt, voor zo'n 10.000. De groei van YunExpress ging inderdaad ook hand in hand met de erkenning door grote e-commerce websites en marktplaatsen als hun aanbevolen logistieke dienstverlener.

In 2017 werd YunExpress aanbevolen als de favoriete logistieke dienstverlener van Amazon Marketplace en in 2018 was het de officiële logistieke partner van Wish. In datzelfde jaar introduceerde het bedrijf ook automatische pakketverwerking, waardoor de efficiëntie van de pakketbezorging wereldwijd opnieuw werd verbeterd.

In 2019 namen Tophatter en Shopify beide ook YunExpress op als een aanbevolen logistieke dienstverlener, met officiële logistieke partnerschappen met eBay en VOVA in sommige regio's.

Nu heeft YunExpress ook tal van, meer gelokaliseerde aanbiedingen voor klanten, zoals YunExpress USA, dat zich meer richt op de Noord-Amerikaanse markt en e-tailers in China. Hierdoor wordt YunExpress langzaamaan een wereldwijd erkende naam in de pakketbezorgingsindustrie, terwijl het bedrijf ernaar streeft om in de toekomst te blijven groeien.

YUNEXPRESS zendingen volgen | Volg je pakket | Ship24 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6011

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.