Dan Balan - Christmas Magic, pe 24 decembrie 2023, la Chișinău Arena, bilete online pe afisha.md (2024)

TOP EVENTS

Pe 24 decembrie, la aniversarea de un an a Arenei Chisinau, celebram Craciunul în cadrul evenimentului anului, “Magia Craciunului” cu Dan Balan si invitații lui.

Dan Balan, singurul artist din Republica Moldova nominalizat la premiul Grammy, a câștigat recunoașterea internațională atât în calitate de lider al trupei O-ZONE, cât și datorită pieselor sale solo. Hitul „Dragostea din Tei”, compus și produs de el, s-a vândut în peste 12 milioane de copii și a ocupat primul loc în topurile din peste 30 de țări. Succesul său nu s-a oprit aici; cariera sa impresionantă a continuat cu o mulțime de hituri internaționale care au cucerit inimile fanilor de-a lungul anilor. Colaborările sale cu artiști de renume, precum Rihanna, rapper-ul T.I., Tina Karol, Vera Brezhneva și alții, au evidențiat încă o dată talentul incontestabil al artistului.

Și acum,la cinci ani de la ultimul său concert în Republica Moldova, Dan Balan anunță triumfător revenirea sa pe scena autohtonă. Pe data de 24 decembrie, artistul va susține un concert solo grandios cu ocazia aniversării de 1 an a Arenei Chișinău. Într-o atmosferă feerică, concepută într-un stil unic și inovator, Dan Bălan ne invită să sărbătorim împreună Sărbătorile de Iarnă, în cadrul spectacolului denumit „Magia Crăciunului”.

Acest eveniment promite să fie mai mult decât un simplu concert. Vizionat ca o grandioasă petrecere muzicală, va reuni artiști din diverse generații și genuri muzicale. Se va deschide cu prestații ale tinerilor interpreți moldoveni, Bakota și Cristian Porcari, și va continua cu carismatica Ludmila Balan, pentru a culmina cu prezența starurilor muzicii Eurodance: HADDAWAY, cunoscut pentru hitul legendar „What is Love”, și inconfundabilul MR. President, vocea din spatele melodiei „Coco Jamboo”.

LINE UP:

  • DAN BALAN

Si invitatii acestuia:

  • HADDAWAY( What is Love)
  • Mr. President( Coco Jamboo)
  • Ludmila Balan
  • BAKOTA
  • Cristian Porcari
  • The URS
  • Alte surprize

Pe 24 decembrie vă așteaptă un show grandios pe una dintre cele mai moderne și frumoase platforme – Chișinău Arena. Nu ratați ocazia să trăiți magia sărbătorilor de iarnă alături de Dan Balan și invitații săi!

Eveniment orientat pentru un public cu vârsta mai mare de 7 ani!

  • Open doors: 17:00

  • Show time: 19:00

ZONA VIP

Sunt 14 zone VIP, amplasate la etajul 3 în complexul Arena Chișinău, cu zonă de acces separată. Vip-urile incluzand următoarele:

  • VIP 1 pentru 6 persona, costul 2000 lei pentru o persoană /cost total camera VIP 1 – 12 000 MDL. Include cameră separată și tribună cu scaune moi pentru 6 persoane.
  • VIP 2 pentru 6 persona, costul 2000 lei pentru o persoană/ cost total camera VIP 2 – 12 000 MDL . Include cameră separată și tribună cu scaune moi pentru 6 persoane.
  • VIP 3 pentru 6 persona, costul 2000 lei pentru o persoană/ cost total camera VIP 3 – 12 000 MDL . Include cameră separată și tribună cu scaune moi pentru 6 persoane.
  • VIP 4 pentru 10 persona, costul 2000 lei pentru o persoană/ cost total la camera VIP 4 - 20 000 MDL . Include cameră separată și tribună cu scaune moi pentru 10 persoane/ acces bar separat doar pentru zona VIP.
  • VIP 5 pentru 11 persona, costul 2000 lei pentru o persoană/ cost total la camera VIP 5 - 22 000 MDL . Include cameră separată și tribună cu scaune moi pentru 11 persoane / acces bar separat doar pentru zona VIP.
  • VIP 6 pentru 12 persona, costul 2000 lei pentru o persoană/ cost total la camera VIP 6- 24 000 MDL . Include cameră separată și tribună cu scaune moi pentru 12 persoane/ acces bar separat doar pentru zona VIP.
  • VIP 7 pentru 24 persoane, costul 2000 lei pentru o persoană/ cost total la camera VIP 7 - 48 000 MDL . Include cameră separată și tribună cu scaune moi pentru 24 persoane / acces bar separat doar pentru zona VIP.

Biletul VIP poate fi achiziționat de o singură persoană, însă acces au în funcție de numărul de locuri indicat pentru fiecare VIP, informația este indicată și pe biletul achiziționat online.

În atenția clienților afisha.md:

  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză.

  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md

  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md.

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării.Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.

  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară;

Se interzice accesul copiilor sub 7 ani in zona intitulata “ Party Zone”. Copiii vor avea acces dacaau 3 ani impliniti, in toate celelalte zone cu exceptia “ Partu Zone” si doar dacă sunt respectate conditiile de mai jos:

  • la intrare se va prezenta un act doveditor al varstei copilului;
  • organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;
  • Minorilor cu varsta de peste 7 ani li se va permite accesul in sala in baza unui bilet valabil

Minorilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani( neimpliniti la data evenimentului) li se va permite accesul in sala, insotiti de minim un adult, cu conditia de a sta in bratele acestuia.

Pentru evitarea oricarui dubiu, pot fi achizitionate bilete cu loc si pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani.

Arena Chișinău

Chișinău, str. Calea Orheiului, 130

+373 22 896 499

500 - 2000 MDL

Evenimente similare

de la 20 mdlCentrul Anticriza NICA25 DecembrieCentrul Anticriza NICA
Chisinau Marathon 202429 SeptembriePiața Marii Adunări Naționale
de la 700 mdlНурлан Сабуров в Кишиневе!.28 SeptembrieArena Chișinău
Kids Marathon 202428 SeptembriePiața Marii Adunări Naționale
de la 400 mdlRETRO FEST3 AugustChișinău Arena - Amfiteatrul
de la 900 mdlConflicte Organizaționale26 IulieSBC Intellet Hub
de la 5620 mdlGrafică. Tabele rapoarte. Curs pentru cei care vizualizază analitica în Power Point16 IulieSBC Intellet Hub
de la 3500 mdlTabăra de vară pentru copii de zide pe 3 IunieCentrul Educațional "Tempus"
Dan Balan - Christmas Magic, pe 24 decembrie 2023, la Chișinău Arena, bilete online pe afisha.md (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5593

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.